zondag, februari 18, 2007

SKATING

Voor een Amerikaanse swap moest ik nog een paar ATC's afmaken, de beginletters van elke van de 7 ATC's moesten S-K-A-T-I-N-G zijn. De S en de K had ik al af, vanmiddag heb ik de TING afgemaakt.De G van Gentleman. Deze ATC had ik half afgemaakt nog liggen. Ooit gemaakt tijdens een stempeldagje bij Bonetta, zij vond hem afschuwelijk. Ik dus niet en heb hem nu afgemaakt. Het achtergrondje is gemaakt door de zogenaamde Vaseline-Acrylverftechniek.

Deze ATC had ik ook nog liggen, ik moest alleen het bruine achterkantje er nog aan bevestigen, zo schiet het wel lekker op!

Deze heb ik vanmiddag helemaal zelf gemaakt. Ik heb eerst de bloem met Versamark afgedrukt en met clear embossingpoeder geëmbosst. Ik heb met drie kleuren blauw van Adirondack gesponst. Daarna op een paar velletjes papier dit ATC-tje gelegd, weer een velletje papier daarover en met een heet strijkijzer zo de embossingpoeder in het bovenliggende papierjte laten zuigen. De rest is gewoon gestempeld, geplakt en geëmbosst.

Als laatste deze T. Dit achtergondje had ik ook nog liggen, is gemaakt door middel van alcoholinkten. Er zit ook goudkleurige inkt in verwerkt, maar dat zie je op de scan helaas niet. Ook dit is ver der gewoon geëmbosst, gestempeld en geplakt. Nu alleen de A nog, die hoop ik vanavond af te krijgen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Harriet....these are wonderful. I love them all. The backgrounds are gorgeous. The men atc's are my favorite.