zondag, mei 27, 2007

Getagged!

Ik ben getagged door Nellie van Leeuwen, hartstikke leuk! Hier komtie:

Wat draag je nu: momenteel nog mijn pyamabroek en t-shirt (het is nog maar drie uur 's middags, wat maakt het uit), maar ik ga straks mijn legerbroek aandoen, samen met een rose shirt en mijn le coq sportif gympen.
Twee favoriete dingen om te doen: Stempelen en op vakantie gaan! En onder vakantie versta ik ook dagjes weg, steden ontdekken vinden we erg leuk!
Twee dingen die je graag wilt: De hele wereld zien! En dat Roy, ons zoontje van drie, zal opgroeien tot een lieve, zelfstandige en nieuwsgierige man!
Twee huisdieren die je hebt: twee goudvissen. We hebben een kat gehad, genaamd poes. Die had ik op Gran Canaria al en die heb ik, toen ik weer voorgoed terugging naar Nederland, lekker meegenomen. Het was een Noorse boskat, wit met hier en daar wat bruine vlekken. Hij was ontzettend lief. Helaas werd hij vorig jaar ziek en moesten we hem laten inslapen. Ik heb een tijdje geleden gezegd, ik hoef echt geen kat meer in huis, maar als Roy een paar goudvissen wil, vind ik dat prima. De dag daarop had opa hier een kom met twee goudvissen in huis neergezet. Roy vindt ze geweldig en heeft ze Dikkie Dik en Lappenpoes (!) genoemd!
Twee mensen die deze vragen ook gaan invullen: Grietje en Rini.
Twee dingen die je gisteravond hebt gedaan: Gistermiddag boodschappen gedaan. Gisteravond kwamen Gerda en Daisy hier, eerst is mijn haar geverfd en geknipt en daarna hebben we zitten stempelen.
Twee dingen die ik vandaag heb gegeten: Een ontbijt van Sonja Bakker: beschuit met kaas en glas jus. Als tussendoortje een Liga Evergreen en als lunch soep met twee boterhammen met kipfilet. Best lekker hoor!
Twee favoriete plekken: Gran Canaria! Heb er drie jaar gewoond. Heerlijk eiland, zou er graag weer eens heengaan op vakantie! En dan mijn plekkie op de bank. Heerlijk om daar tv of filmpje te kijken, een boek of tijdschrift te lezen of om eens lekker in slaap te vallen!
Twee dingen die je morgen gaat doen: Naar het circus, die staat hier in het dorp. Ik was liever vandaag gegaan, maar ja, 't is zondag en daar doen ze hier nogal moeilijk over... En verder lekker stempelen of een filmpje kijken ofzo.
Twee favoriete feestdagen: ik ben niet zo van de feestdagen. Dat verplichte gezellig doen en mooie kleren aandoen alleen voor kerst vind ik onzin. Het liefst ben ik dan ook weg met de kerst. Dat was de afgelopen kerst ook zo, toen zaten we in Zuid-Duitsland bij mijn broer en dat is mij prima bevallen!
Twee geheimelijke genoegens: Slagroomijs met slagroom! Heerlijk! Daar heb ik me tijdens mijn zwangerschap helemaal klem in gegeten. Toen kon het nog, ik hoefde tenslotte mijn buik niet in te houden. Tegenwoordig eet ik niet zoveel ijs meer, niet dat ik het nu minder lekker vind trouwens! En Mexicaans van de Cantina Mexicana op de Vismarkt in Groningen. Echt fantastisch lekker eten!
Twee dingen die me laten lachen: De lama's en de ongelooflijke verhaallijn van Desperate Housewives! Ik blijf kijken!
Twee dingen die ik met de post kreeg: Gister alleen maar reclamefolders. Gelukkig maar, want: geen post: geen rekeningen!

3 opmerkingen:

catharinas-love zei

Het kost wel wat van mijn energie maar ik hoop dat het naar genoegen is gedaan Harriet .
Ik zie wel op mijn blog wat jouw mening erover is ;o)
Leuk om jouw antwoorden te lezen .
Groetjes van Rini

stempelwicht on line zei

Ik zal mijn best doen.
leuk het van jou te lezen.
gr.GrietjeZ

Anoniem zei

Keep posting stuff like this i really like it

cialis online