dinsdag, april 15, 2008

Back in business!!!Ik ben er weer!!!!! Twaalf kilo lichter, rigoreus naar de kapper geweest (van lang naar kort en van blond naar donker), weer lekker van het roken af en mijn verhuizing achter de rug! Na drie maanden bij mijn lieve vriendin te hebben gewoond heb ik dan nu mijn eigen stekje. Een heerlijk huis, niet erg groot, maar wel heel knus met een eigen oprit, garage, grote tuin en kelder. Ook Roy is hier helemaal gelukkig met een speeltuin aan de overkant!
Mijn hobbyhoek is nog niet waar hij zijn moet, dus ik zit voorlopig nog in de woonkamer aan de eettafel te stempelen. Die spullen heb ik gister allemaal bij elkaar gezocht, netjes in trolleys gedaan en toen kon ik eindelijk weer mijn gang gaan! Ik had er ook echt zin in!
De bovenste was de eerste kaart die ik weer heb gemaakt, ben er niet helemaal tevreden over, maar het is een begin. De tweede vind ik veel mooier geworden, maar die kleurcombinatie van groen en blauw vind ik dan ook geweldig. Die doet het dan ook erg goed voor de uitdaging van "Thank god it's Friday", het thema is blauw en groen!

7 opmerkingen:

Sanja zei

beautiful cards,Haariet!!!

Stempelchaotin zei

Wow they are so wonderful. Stunning work. Love them.

Thanks for joining TGiF.

stampingbalou zei

Oh, they are sooo brilliant - love the images so much !

Thank you for taking part in our TGiF-Challenge... ;o)

Nancy Dooren aka Nans zei

He!!! het is goed je weer terug te zien in stempelland!! prachtige dingen heb je gemaakt!

Willy zei

Prachtige kaarten, vooral de tweede!

Rein zei

Twee prachtige kaarten.

catharinas-love zei

Wel wat laat , maar ik wens je veel geluk op je nieuwe stek !
Groetjes Rini