zaterdag, december 09, 2006

Stempeldagje!


Gisteravond is mijn achterbuurvrouw Gerda bij mij langs geweest. Zij houdt ook van knutselen, maar had nog nooit van stempelen gehoord. We zijn lekker de hele avond en een gedeelte van de nacht bezig geweest en ze is om! Ze vindt het hartstikke leuk, dus ik denk dat ze binnenkort wel haar eerste stempelspullen zal aanschaffen. Zelfs onze mannen hadden het erover toen ze de kinderen naar de peuterspeelzaal brachten!
Vandaag weer met Bonetta en Ankie een stempeldagje gehad, Bonetta was om half negen vanmorgen bij mij, Ankie was wat later, maar heeft het vanavond ook wat later gemaakt, om vijf voor twaalf stapte ze weer op haar fiets. Het was weer hartstikke gezellig, lekker gekletst enz. enz. Deze kaart hierboven is één van de creaties die ik vandaag heb gemaakt. Ik hou niet zo heel erg van de traditionele kerstkleuren, ik doe het liever lekker anders!
We hebben ook nog een "gezamenlijk project" gemaakt, namelijk iets met puzzelstukken, maar die laat ik morgen zien. Er ligt boven een heel spannend boek op mij te wachten, en ik wil graag nog een een paar pagina's lezen voor ik in slaap donder!

1 opmerking:

Rein zei

Mooi kaartje!