dinsdag, april 17, 2007

Kaartje gemaaktVanavond had ik eindelijk tijd om mijn nieuwe stempels te gebruiken die ik had gekocht in Nuland. Gisteravond ben ik druk geweest om alle ummetjes op easymount te bevestigen en na een bezoekje van mijn vriendin vanavond kon ik dan eindelijk los!

De achtergrond heb ik gemaakt met de Distress-inkten Fired Brick en Dried Marigold. De stempels in het zwart heb ik afgedrukt met zwarte Stazon en deze stempels zijn van mijn nieuwe sheet van Oxford Impressions "By the sea". Deze sheet heeft hele mooie en lekker veel fotostempels, daar had ik nog niks van eigenlijk.

De streepjesstempel van Stampers Anonymous heb ik afgedrukt met Versamark en geëmbosst met goud, evenals het hartje van Hero Arts op het papier dat ik zondag bij Jen Compen heb gekocht. Daarna natuurlijk wat mooie bijpassende bloemetjes erop en alles gemat op zwart.

Dit zijn een aantal van mijn nieuwe aankopen in Nuland. Ik heb nu ook gebruik gemaakt van mijn nieuwe craftsheet, en hier ben ik ook erg blij mee! Morgen- en donderdagavond hoop ik ook met mijn andere nieuwe stempels iets moois te kunnen maken, vrijdagavond gaat niet lukken, dan moet ik weer een party geven.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Of course i love OI rubberstamps :o) and the embossing is gorgeous.

Aunt T zei

So pretty - beautiful.

Teresa