dinsdag, oktober 10, 2006Op de beurs heb ik nog meegedaan aan een aantal workshops, waaronder die met alcoholinkten. Ik had dat thuis al wel eens geprobeerd, maar vond er niet veel aan. Bruine inkt werd blauw en het geheel zag er dus niet meer uit. Ik kwam er nu achter dat ik al die tijd het verkeerde papier had gebruikt. Ik heb nieuwe gekocht en nu vind ik het wél weer leuk om te doen!!!
Verder heb ik van Mariska de tape-lifting geleerd. Ik had die techniek al wel voorbij zien komen op de groepen, maar had me er nog niet in verdiept. Is ook leuk om te doen, dus binnenkort naar de kringloopwinkel om boeken met ouderwetse lettertypes te zoeken.
En als laatste de workshop met versamark en chalks. Die chalks heb ik al bijna vanaf het begin dat ik stempel, maar veel gebruiken heb ik ze nooit gedaan. Nu heb ik weer inspiratie om er meer mee te doen.

2 opmerkingen:

Trix zei

't Was leuk in Nuland, hè Harriet?
Ik heb tenminste genoten en veel geleerd in een hele gezellige sfeer.
Grappig om "mijn ATC's" hier langs te zien komen; maar dat komt natuurlijk omdat iedereen naar hetzelfde voorbeeld en met(meestal)dezelfde materialen heeft gewerkt.
Ik ben benieuwd naar je andere werk en kom vast nog eens vaker kijken.
Veel succes en vooral plezier ermee!

Leni zei

ik heb een link gsplaast op mijn blog.
Mooie ATC's.