zaterdag, oktober 21, 2006

opa en oma


Naast stempelen doe ik ook graag aan scrapbooken. Ik doe het niet zo heel erg veel, mijn boek is ook nog lang niet vol, maar ik vind het wel zo leuk dat ik altijd naar leuk papier zoek als ik in een hobbiewinkel ben.

Deze pagina heb ik deze week gemaakt, met een foto van mijn opa en oma toen ze 60 jaar waren getrouwd. Hij is al een jaar of tien geleden genomen met een oud kodakje van me, maar de foto is goed gelukt vind ik. Ik heb hem toen groot laten afdrukken en naar ze opgestuurd, in de tijd dat ik nog op de Canarische Eilanden woonde. Ik heb deze foto teruggekregen, want ze zijn niet zo heel lang geleden helaas overleden.

Ik heb de foto ingescand en afgedrukt in sepia, dat vond ik het mooiste lijken bij dit papier. Ik koop namelijk altijd eerst het papier en zoek er dan pas de foto's bij... De lijst komt van Ikea, en ik heb hem lekker ruig geverfd met een foamkwast met roze en bruin acrylverf, zodat je dit leuke effect krijgt, anders wordt het geheel net een beetje te streng vind ik.

3 opmerkingen:

Leni zei

prachtig.

Nancy Dooren zei

Heel erg mooi!!! Prachtige kleuren!!!

Anoniem zei

Stunning!